Soroptimistclub Hoorn e.o.   


mail: hoorn@soroptimist.nl
_______________________________________________________________________________________________

Breng meer Soroptimisme in je leven! 

Soroptimistclub Hoorn e.o. organiseert inloopavond op 20 november 2018

Soroptimist International is een wereldwijde serviceorganisatie van vrouwelijke professionals, actief in een breed scala aan beroepsgroepen, met 100 clubs door heel Nederland. Het is een zakelijk én een sociaal netwerk; Soroptimisten zetten zich in voor de positieverbetering van vrouwen en meisjes, waar ook ter wereld. Leden werken samen in projecten op het gebied van educatie, elimineren van geweld tegen vrouwen, voedselzekerheid en gezondheidszorg.

In november stellen de Soroptimisten hun clubavonden door het hele land open, voor een vrijblijvende kennismaking met een club bij jou in de buurt.

Op 20 november 2018 organiseert club Hoorn e.o. een inloopavond in

Dierenkliniek ‘Van Kop tot Staart’, Kantbeugel 1 in De Goorn.
Inloop vanaf 19.30 uur en de avond start om 20.00 uur.

Soroptimistclub Hoorn e.o. laat dan zien wat zij te bieden heeft via een kort werkbericht, snelle pitches over activiteiten uit de afgelopen jaren, een goed gesprek over vriendschap en verbinding en natuurlijk volop tijd om elkaar te leren kennen.

Vind jij dat vrouwen elkaar kunnen helpen om de leefomstandigheden van andere vrouwen te verbeteren? Wil je daaraan bijdragen? En ben je geïnteresseerd in een netwerk van professional friends?

Gun jezelf een kennismaking met het Soroptimisme en kom naar de inloopavond van Soroptimistclub Hoorn e.o.
Meld je aan via welkom@soroptimist.nl


 


 

 

hoorn-Vrouwalertlogo.jpg

 

Een blog voor vakvrouwen, Soroptimisten en geïnteresseerden.

Op deze manier worden vrouwenitems verzameld, gerubriceerd en waar nodig voorzien van een deskundig Soroptimisten commentaar. Natuurlijk bent u allemaal uitgenodigd uw reactie te geven. Kennisdeling, daar worden we allemaal wijzer van!