SIE Congress 2017

SIE Congress 2017

 • door srp
 • 29 maart 2017

  Registratie tot 3 juli mogelijk voor het 21ste Congres van SIE is in Florence, Italië van 14-16 juli! 

  Het programma biedt interessante sprekers en voorbeelden van projecten op het gebied van duurzaamheid en onderwijs.  De Federatie President Elisabetta heeft haar beleidsfocus de afgelopen 2 jaar gelegd op het stimuleren van STEM onderwijs waar wiskunde, exacte wetenschappen, techniek en technologie onderdeel in zijn. STEM staat voor Science – Technology – Engineering – Mathematics en bundelt een waaier aan technologische en exacte wetenschappen. In een complexe maatschappij als de onze is er een grote nood aan mensen met STEM-profielen. 

  Een groot aantal Soroptimisten hebben zich al geregistreerd. Soroptimisten die eerder internationale congressen bezocht hebben, kennen het warme bad waar je invalt bij aankomst, we hopen dat diegene die nog niet geweest zijn, zich aanmelden om dit ook te ervaren.  

  sorrenlogo.jpg

  Registratie tot 3 juli mogelijk voor het 21ste Congres van SIE is in Florence, Italië van 14-16 juli! 

  Het programma biedt interessante sprekers en voorbeelden van projecten op het gebied van duurzaamheid en onderwijs.  De Federatie President Elisabetta heeft haar beleidsfocus de afgelopen 2 jaar gelegd op het stimuleren van STEM onderwijs waar wiskunde, exacte wetenschappen, techniek en technologie onderdeel in zijn. STEM staat voor Science – Technology – Engineering – Mathematics en bundelt een waaier aan technologische en exacte wetenschappen. In een complexe maatschappij als de onze is er een grote nood aan mensen met STEM-profielen. 

  Een groot aantal Soroptimisten hebben zich al geregistreerd. Soroptimisten die eerder internationale congressen bezocht hebben, kennen het warme bad waar je invalt bij aankomst, we hopen dat diegene die nog niet geweest zijn, zich aanmelden om dit ook te ervaren.