Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

School for Justice wint prijs!

 • door srp
 • 21 juni 2017

  Het filmpje van School for Justice heeft in Cannes de Gouden Leeuw gewonnen. Dit is geweldig nieuws voor de exposure van dit project. Lees hier meer!
  Samen kunnen we nog meer exposure en geld ophalen voor dit project door te stemmen via de site van de NCRV: klik hier om te stemmen!

  De eerste gouden leeuw is binnen voor Nederland. Free a Girl en J. Walter Thompson zagen hun School for Justice in Cannes op 20 juni 2017 onderscheiden worden in de categorie Direct. kijk hier naar een filmpje op Youtube.
   
  Door de grote omvang van de productie kunnen veel Nederlandse partijen de handen in de lucht steken en een lekkere borrel nemen vanavond. Onder andere de New Amsterdam Film Company, Massive Music, This Page Amsterdam, Hectic Electric, Captcha, MRTN Editing en Omnicom Public Relations Group Nederland leverden hun bijdrage aan het succes van de campagne.