Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

President's Appeal

  Iedere SI President doet een zogenoemde President's Appeal: een project waar Soroptimisten wereldwijd gedurende het biennium van die president fondsen voor kunnen helpen werven. Voor 2017-2019 is de President's Appeal het project Women, Water & Leadership. 

  Er zullen ten minste vijf projecten in vijf continenten gesteund worden teneinde vrouwen actieve leiders in watermanagement te laten worden. Over dit project meer nieuws in de komende maanden.

  Waterhanger voor fondsenwerving

  hanger PA.jpg

  Tijdens haar inauguratie lanceerde SI President Mariet Verhoef-Cohen alvast een eerste fondsenwervende actie: de verkoop van een prachtig sieraad. Een hanger ontworpen, uiteraard belangeloos, door de Griekse Soroptimst Villy Makou in de vorm van een druppel. Dit sieraad zal te verkrijgen zijn in zowel goud als zilver. De opbrengst van de verkoop van het sieraad zal voor het project Women, Water & Leadership zijn. Mariet kreeg tijdens de inauguratie een extra groot exemplaar cadeau van de edelsmid (zie foto).

   

   

   

  01110_Water-Appeal-Logo_01b-middle-width.png