Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Club Gooische Meeren geïnaugureerd!

  Op zaterdag 4 november 2017 is de 104e club van de Unie van Soroptimistclubs in Nederland "Gooische Meeren" op feestelijke wijze geinaugureerd in Naarden. 

  inauguratie Gooische meren.jpg

  Met een feestelijke inauguratie meldde zich de 104e club bij de Unie van Soroptimistclubs in Nederland.

  Dit vond plaats in Naarden op zaterdag 4 november in het bijzijn van tal van gasten uit binnen- en buitenland. Zaneta Vysniauskiene (Litouwen), vicepresident SIE, was speciaal naar Naarden gekomen om het charter uit te reiken.

  Dat Soroptimistclub Gooische Meeren een grote aanwinst is voor de Soroptimistclubs in Nederland blijkt wel uit het feit dat al op de dag van hun inauguratie de kersverse club een cheque ter waarde van € 10.000,- kon overhandigen aan Movement on the Ground, een stichting die vluchtelingen op Lesbos ondersteunt.

  Ook komend jaar zal de club een aantal activiteiten plannen om dit goede doel te kunnen blijven steunen. Bovendien gaat een van de clubleden er ter plekke een half jaar werken; een mooi voorbeeld van de toegewijde instelling van de nieuwe, jonge Soroptimisten!

  Margriet Burnaby Lautier – Bordes, de huidige president van Soroptimistclub Gooische Meeren bedankte namens haar club “iedereen die ons in de korte tijd dat de club bestaat, heeft geholpen onze doelen te bereiken”. En verzekerde ons: “U gaat meer van onze club horen!”