Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Werkconferentie 2017

  Werkconferentie 2017: Leren van elkaar
  Meer dan 200 Soroptimisten hadden zaterdag 18 november de weg gevonden naar Veenendaal voor de tweede Werkconferentie nieuwe stijl.

  Werkvergadering-171118-2.jpg

  Geen najaarsvergadering met beleidsstukken en stemmingen, maar workshops en plenaire bijeenkomsten voor informatie en kennisuitwisseling. 

  De tien workshops, variërend van ‘aan de slag met de Uniewebsite’ tot ‘Friendshiplinks – tijdrovend of inspirerend’ werden druk bezocht. Al was het soms even zoeken naar de juiste zaal. In de plenaire zaal was een parallel programma, ’s ochtends voor de PWI’ers onder ons. 

  ’s Middags was er eerst aandacht voor netwerken. Daarna werd na twee jaar het UAF project Vakvrouwen voor Vakvrouwen afgesloten. Projectleider Marion Weisz stelde tevreden vast dat er momenteel 16 matches lopen tussen UAF-studentes en Soroptimisten. Grootste verdienste is dat het UAF het concept van de matches overneemt en ook een opleiding aanbiedt aan mensen die zich hiervoor opgegeven.

  Tijdens de werkconferentie waren er wederom diverse stands met informatie en/of koopwaar. Goede zaken deed School for Justice, die een dagtaak had aan het uitleveren van de vele chocoladeletters die waren besteld.

  Werkvergadering-171118-1.jpg
  Werkvergadering-171118-4.jpg