Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Rechtbank steunt School for Justice

Steun Haagse rechtbank levert School for Justice  € 1.000,00 op.

sfj rechtbank 1.jpg

Het is de eerste dag na de Kerstvakantie. Traditiegetrouw is dat de dag waarop we bij de rechtbank Den Haag beginnen met een nieuwjaarsbijeenkomst. Gewoonlijk is er dan iets lekkers bij de koffie: muffins, appelgebakjes of petits-four. Dit jaar stond er een lange tafel aan het begin van de zaal, waarop 450 chocoladeharten waren uitgestald. Drie Soroptimisten hadden het initiatief genomen om aandacht te vragen voor het project School for Justice en de Haagse rechtbank was van harte bereid om daaraan mee te werken.

Voor alle aanwezigen was er een hart en na afloop zijn ook nog harten uitgedeeld aan de politieagenten die in het Paleis van Justitie werkzaam zijn. De reacties op deze actie waren hartverwarmend. Iedereen was enthousiast en veel collega’s lieten weten dat ze dit een geweldige actie vonden. Door deze actie konden we bijna 1000 euro bijdragen aan de studenten die dit jaar beginnen met hun studie aan de School for Justice.

sfj rechtbank 8 januari.jpg

 

Marchien Holtrop, Andrea Keulen, Anneke Oosterhuis