Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Uitnodiging publiek debat: Nederland in actie voor schoon water. Wat vind jij?

  WECF organiseert woensdag 27 juni consultatiesessie voor publiek over waterkwaliteit. In Nederland lijken we de zaakjes goed op orde te hebben, maar vervuiling door pesticiden en medicijnresten blijkt ook bij ons een groot probleem. Waterexperts Margriet Samwel-Mantingh (WECF) en Alfons Uijtewaal (Meduwa, Huize Aarde en Groene Gezondheidszorg) zullen de uitdagingen presenteren en mogelijke oplossingen aandragen. Ook Soroptimisten zijn van harte uitgenodigd hieraan om deel te nemen. In verband met de catering graag tijdig aanmelden via: friends@wecf.org

   

  image007 schoon water.jpg

  Schoon water is van levensbelang. In de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) is afgesproken dat ieder land dit jaar een Nationaal Actieplan moet indienen voor de komende zes jaar.
  Wat moet Nederland doen om de kwaliteit van water te verbeteren? Over deze vraag gaan wij graag met jou in gesprek! Daarna is er ruimte voor discussie en inbreng. Alle inbreng zal worden verzameld en worden aangeboden aan het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat.

  Naast deze sessie zullen deze zomer nog een aantal andere thematische bijeenkomsten en webinars worden georganiseerd, o.a. rondom actieve mobiliteit, afval en sanitatie, zorgwekkende stoffen en plastic.

   

  Rapport van WECF over bestrijdingsmiddelen in het grond en oppervlaktewater van Drenth  

  Infoblad Normen voor bestrijdingsmiddelen in water en agrarische producten

  Vind je het leuk wat je hebt gelezen? Deel het met je vrienden op

  facebook_circle-512.png
  twitter-logo-final.png