Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Being a Soroptimist changed my life

Soroptimisten, we zijn een wereldwijde organisatie van “zusters” die het hoogst haalbare nastreven: voor elkaar, voor vrouwen en meisjes over de hele wereld, en ook voor ons zelf.

We zetten ons in voor duurzame projecten die wezenlijke veranderingen tot stand brengen en dan op eigen kracht voort kunnen. Voor elk project vormen de SDG’s (Sustainable Development Goals) van de VN het uitgangspunt. In dit geval in het kader van het project van de presidente: Women, Water & Leadership.

Kijk voor een korte impressie naar de trailer. Wil je meer weten over onze impact en wat je kunt bijdragen, bekijk dan de volledige documentaire, dan weet je ook hoe groot onze impact als Soroptimist kan zijn en hoe ook jij kunt bijdragen aan het opbouwen van een betere wereld:

 

foto vrouwen (2).jpg

Ben je geraakt door deze kracht die we samen kunnen doorgeven? Overweeg dan om lid te worden van een club in jouw regio  of meld je aan voor een inloopavond in de buurt, in november. Kijk op  inloopavonden voor alle info.

Meer weten? Mail naar welkom@soroptimist.nl

Wil je bijdragen aan dit project en nog meer vrouwen de kans bieden om zelfstandig agrariër te worden? Jouw bijdrage is welkom op Rekeningnummer NL88 RABO 0148 9536 11 t.n.v. Stichting Projectenbank Soroptimisten o.v.v “voor WWL Kenia".

Vind je het leuk wat je hebt gelezen? Deel het met je vrienden op

facebook_circle-512.png
twitter-logo-final.png