Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Uitbreiding School for Justice Nepal: eerste 10 meisjes van start!

  De eerste 10 geselecteerde meisjes van start met de voorbereidingen op een studie Rechten.

  Studenten SfJ en leden FaG.jpg

  In de vorige nieuwsbrief was het al te lezen: met de opbrengsten die na de Friendship Days werden overhandigd, werd het mogelijk om de School for Justice naar Nepal uit te breiden. Na daar eerder al onderzoek te hebben verricht naar de haalbaarheid en het vinden van de juiste lokale partners, zijn de eerste 10 geselecteerde meisjes van start met de voorbereidingen op een studie Rechten. Ook in Nepal wordt momenteel al gewerkt aan het aanbieden van meerdere opleidingen, zoals ook in India, zodat meisjes met veel potentieel kunnen instromen in het programma.

  Lees meer over de voortgang van het programma en wat je zelf kunt bijdragen als club op projects/school-for-justice

  Wil je meer weten over de problematiek in Nepal, lees dan hier de resultaten van het onderzoek dat Free a Girl hier verrichtte.

  De werkgroep School for Justice wenst jullie allen een liefdevol uiteinde en een bruisend gelukkig en gezond 2019! We hopen samen met jullie nog meer te bereiken in het nieuwe jaar om zoveel mogelijk meisjes een opleiding te bieden en kinderprostitutie aan te pakken.