Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

De verkiezingen komen er aan - Grijp je kans, stem op een vrouw

Vrouwen anno 2019 zijn nog altijd ondervertegenwoordigd in lokale en nationale besturen en in de top van organisaties. Daar moet verandering in komen. Want inclusiviteit en diversiteit zorgen voor een gezonder bestuursklimaat. Daar kunnen we dus voor zorgen! Stem vrouw!

20 maart a.s. zijn de Provinciale Staten verkiezingen en de Waterschapsverkiezingen; op 23 mei de Europese Parlements verkiezingen. Wist je dat ook Soroptimisten zich kandidaat stellen? Meer weten?  Kijk ook eens op de knop STEM VROUW.

Ondervertegenwoordiging van vrouwen in onze besturen, is dat erg??? Ja, want de ervaring leert dat diversiteit, met name in managementteams, leidt tot betere beslissingen en groei van een organisatie. Diversiteit in culturele achtergrond, sekse en leeftijd. Samen kunnen wij tot andere en betere oplossingen komen. De verkiezingen de kans de vernieuwde besturen een kwaliteitsimpuls te geven. Ook Soroptimisten zetten zich daarvoor in, zoals bijvoorbeeld  Ineke Mastenbroek, voor Waterschap Zuiderzeeland op geborgde zetel als afgevaardigde voor bedrijven, (lid club Flevoland).

Verkiesbare kandidaten voor de Waterschappen zijn:

Rosemarie Merz, Waterschap Vechtstromen AWP niet politiek wel deskundig (lid club Almelo)

Margriet Papma, Waterschap Zuiderzeeland, Water, wonen en natuur (lid club Flevoland)

Rosie-Marie Kanen, Waterschap Limburg, Water Natuurlijk (lid club Venlo Fossa Eugeniana)

20 maart en 23 mei 2019:  Stemmen dus!!   En Stem op een vrouw!   Stem op een Soroptimist!
Weten welke vrouwen dat zijn?

Voor meer informatie, ga naar Waterschappen onder de knop STEM VROUW op de blauwe bovenbalk of zie hieronder

Klik hier voor meer informatie over stem op een vrouw
Klik hier voor meer informatie over de Provinciale Staten verkiezing.
Klik hier voor meer informatie over de Waterschapsverkiezing.