Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Extra aandacht voor kinderprostitutie met film vertoon SOLD

Op donderdag 10 en vrijdag 11 oktober - wereldmeisjesdag- zal op verschillende locaties in Nederland de film SOLD worden vertoond. De filmavond wordt georganiseerd door Free a Girl ism Soroptimistclubs

Extra aandacht voor kinderprostitutie

met vertoon film SOLD op 10 en 11 oktober: kom ook!

 

School for Justice - mogelijke foto bij film SOLD - laks_bimla_300.jpeg

 

School for Justice - mogelijke foto bij film SOLD - laks_bimla_300.jpeg

 

De film, geproduceerd door Emma Thompson, vertelt het verhaal van Lakshmi, een jong meisje uit Nepal dat in de kinderprostitutie in India is beland en gedwongen wordt tot prostitutie. Een aangrijpend drama, dat een realistisch beeld schetst van het lot van 1,2 miljoen jonge  meisjes in India, die nog dagelijks worden uitgebuit en misbruikt.

De opbrengst van de film is voor de School for Justice, een programma van Free a Girl, waarin meisjes die bevrijd zijn uit gedwongen prostitutie worden opgeleid tot functionaris binnen het rechtssysteem. Om de straffeloosheid in India aan te pakken, worden zij opgeleid tot advocaat, rechter, politieagent, maatschappelijk werker, ondersteunend juridisch medewerker en journalist. 

Wilt u de film bezoeken en weten waar deze draait in Nederland? Klik hiervoor de adressen die ons bekend zijn hebben we verzameld.

Houd ook de website www.freeagirl.nl in de gaten, of mail naar info@freeagirl.nl

Lees in bijgevoegde flyers meer informatie over deze unieke samenwerking.

1  Flyer voor clubs met informatie  
2. Aankondiging film SOLD  

Bekijk de Trailer Sold

Klik op de video om deze te bekijken.