Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Donderdag 10 oktober trappen de YOSsen af! De YOSsen?

Om het Soroptimisme zo wijd mogelijk te verspreiden, zijn we vanuit de Extensie Commissie het gesprek aan gegaan met een aantal studenten en young professionals uit Utrecht, Amsterdam en Leiden. Na twee enthousiaste meetings heeft deze groep de stoute schoenen aangetrokken en de YOSsen in het leven geroepen. Dit staat voor Young Soroptimists. Donderdag 10 oktober organiseren zij hun eerste bijeenkomst.

YOS .jpg

Wat is het idee? Onze horizon verbreden door elkaar te ontmoeten en te inspireren, ons in te zetten voor vrouwen die het minder hebben en last but not least te borrelen! 

Op deze avond nodigen we graag alle dames tussen de 20 en 35 uit die feeling hebben met het Soroptimisme. Vanuit heel Nederland zijn geïnteresseerden welkom, en de bijeenkomst vindt plaats in café Het huis van iemand anders op de Van Woustraat 2 in Amsterdam.. 

Dus dochters, nichtjes, buurmeisjes; spread the word, laat ze zich aanmelden via  YOSsen@soroptimist.nl  onder vermelding van 10 oktober en check hier het Facebook-event. 

Inloop is vanaf 18.45 en start om 19.00.