Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Laat je (club) zien op social media

Hoe doe ik dat? Webinars voor leden

Weet jij wat op internet de meest gestelde vraag over Soroptimisten is? ‘Wat is een Soroptimist?’ Niet zo gek dus dat je de vraag krijgt ‘Wat is dat?’ als je een collega, familielid, vriend of kennis vertelt dat jíj een Soroptimist bent.

webinarfb2.jpg

Natuurlijk, we wéten dat onze naamsbekendheid niet zo groot is. Maar hoe veranderen we dat? Daar kan jouw club bij helpen. Door actief of actiever te worden op Social Media bijvoorbeeld. Wist jij bijvoorbeeld dat er 10,8 miljoen Nederlanders actief zijn op Facebook? Dat zijn héél véél Nederlandse vrouwen én mannen die we allemaal kunnen laten zien wie we zijn, wat we doen en waarvoor we staan.

Het goede nieuws is: dat is heel simpel! Plus we helpen je er een beetje bij met een korte serie webinars:

 

webinarfb3.jpg

Webinar 1: 28 oktober 20.00 uur – Social Media: iets voor mijn club?
Speciaal voor clubs die nog niet (zo) actief zijn op social media en graag willen weten wat je ermee kunt bereiken.

Webinar 2: 1 november 20.00 uur – Hoe maak ik een Facebook-account aan?
Special voor de starter. Deelnemers hebben aan het eind van de cursus een pagina die ook netjes is opgetuigd met alle info die erbij hoort.

Webinar 3: 8 november 20.00 uur – Hoe krijg ik (meer) volgers op mijn Facebookpagina?
Speciaal voor clubs die wel een Facebookpagina hebben en meer volgers willen. Deelnemers krijgen veel praktische tips: wat kan ik op Facebook zetten, waar vind ik foto’s die je zomaar mag gebruiken, hoe zorg ik dat ik meer volgers krijg en hoe schrijf ik pakkende teksten?

Schrijf je snel in voor 1 of meer webinars. Stuur een mailtje naar jiska.vijselaar@gmail.com. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving en kort voor het webinar de link waar je ‘m kunt volgen.