Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Soroptimistclub Bussum eo komt met Special edition Orange the world kaars

  Soroptimistclub Bussum eo. heeft voor Orange the World een speciale kaars laten ontwikkelen. De opbrengst hiervan gaat naar www.thebridge2hope.org om vrouwen, slachtoffers van geweld, te helpen. Vóór 10 november  besteld, dan rond 25 november geleverd!

  Soroptimistclub Bussum eo. verkoopt in de aanloop naar 25 november (de start van Orange the World campagne)  de Orange the World kaars, een ´special edition´ van de Tallowkaars van Ontwerpduo.

  Wat is Orange the World?
  De Verenigde Naties voeren wereldwijd de campagne Orange the World om het onderwerp geweld tegen vrouwen en meisjes op de agenda te zetten. Nog steeds heeft één op de drie vrouwen te maken met geweld. Van 25 november 2019 (Internationale dag tegen geweld tegen vrouwen) tot en met 10 december 2019 (Dag van de rechten van de mens) is de actieperiode, waarmee maatschappelijke organisaties wereldwijd  laten zien dat dit moet stoppen. 
  Ook in Nederland doen ministeries, provincies, gemeenten en maatschappelijke organisaties mee en worden zoveel mogelijk gebouwen zestien dagen lang in oranje licht gezet om deze doelstelling kracht bij te zetten. 

  Orange the World kaars.jpg

  Orange the World kaars

  Ook de Soroptimisten zetten zich wereldwijd in voor dit doel. Soroptimistclub Bussum eo. heeft daarom voor deze actie een speciale kaars laten ontwikkelen. De opbrengst hiervan zetten we in om vrouwen, slachtoffers van geweld, te helpen. Dat doen we via ons goede doel www.thebridge2hope.org .

  Help mee ! 
  Met bijgaand bestelformulier bestel je de Orange the World - kaars. De prijs van de kaars is € 12.95 incl. donatie, verzendkosten en BTW. Doe dit vóór 10 november 2019, dan worden de kaarsen rond 25 november geleverd. Let op: dit gaat in eenheden van 12 stuks. Bestelformulier.

   

  Mail je bestelling naar OrangetheworldBussumeo@gmail.com of bestel direct op de webshoppagina (voor leden) van Soroptimist.nl  - https://soroptimist.nl/nl/inloggen/webshop/  (de kaars kan het hele jaar door besteld worden!!) 

  Voor meer informatie zie: www.orangetheworld.nl , - https://soroptimist.nl/nl/orange-the-world/www.thebridge2hope.org