Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Afscheid Renata Trottmann Probst als president SIE

  • door srp
  • 23 oktober 2019

Op 1 oktober 2019 heeft SIE afscheid genomen van de scheidende president Renata Trottmann.  

renata Trottmaan.png

Dear Soroptimists,  

As an intensive and exciting Soroptimist biennium draws to a close, it’s a good time to reflect on the achievements over the past two years. The challenges and responsibilities of a Federation President and her Board are to keep the organisation alive and, ideally, to facilitate its growth! For this, it is essential to initiate change and to modernise, while at the same time preserving much-loved traditions and continuity in our areas of strength. I was very pleased to see how enthusiastically Soroptimists accepted the biennium motto ‘We stand up for Women’. Even more gratifying is that it will remain the core strategy for the next six years. The clear message is that the women’s issues will remain a key focus.

Op 1 oktober 2019 heeft SIE afscheid genomen van de scheidende president Renata Trottmann. Zij werd in 2017 aangesteld als Europese president van de Soroptimist Internationaal. Renate is in 1995 toegetreden tot de SI Club Zug totdat zij in 2002 benoemd werd als lid van de Grondwet-en Regelementen commissie van SIE Zwitserland en in 2011 lid van de Grondwet en Statuten. Vervolgens werd zij in de periode 2013-2015 voorzitter. Het enthousiastme waarmee wij Soroptimisten het biënniummotto: ‘WE STAND UP FOR WOMEN’ omarmen, heeft haar verblijdt. Kijk naar haar afscheidsspeech: