Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Benin heeft hulp nodig!

  • door srp
  • 24 oktober 2019

Er is heel hard hulp nodig! Een aantal leden van onze Unie zijn in Benin en ze zijn daar tegen een misverstand aangelopen!

PHOTO-2019-10-23-20-46-14.jpg

De leden van de unie die momenteel in Benin zijn lopen tegen een misverstand aan. Er blijken op de school in Cotonou waar een aantal leden van onze Unie vrijdag My Book Buddy lanceren, 2 groepen te zijn. Dit was niet bekend! Er wordt nu maar 1 groep gefinancierd. Dat betekent dat de helft van de school wordt voorzien van boekenkasten en boeken en bevoorrecht en de andere helft niet. Dat kan natuurlijk niet.

Als wij allemaal een kleine bijdrage willen schenken, alle beetjes helpen. Het zou heel fijn zijn als we ze vóór de kerst allemaal een boekenkast kunnen geven en ze een boek mee naar huis kunnen nemen. Er is moinstens  €  3.750,- nodig!

Stort je bijdragen op: NL33INGB0004707515 t.n.v My Book Buddy Amersfoort ovv Soroptimisten Benin.

Help mee!