Cookie melding

Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

SAVE THE DATE(S) WERKCONFERENTIE 2020

We leven in bijzondere tijden en dat vraagt om vindingrijkheid en aanpassingsvermogen. Ook voor de werkconferentie 2020. We hebben een nieuwe aanpak gekozen, die het mogelijk maakt voor alle Soroptimisten om online deel te nemen. Dit wil je niet missen!

De werkconferentie is opgeknipt in 4 dagdelen, verspreid over het hele land met telkens een kleine groep aanwezigen (RIVM proof). Elk dagdeel heeft een ander thema. Om online deelname mogelijk te maken moeten er extra kosten worden gemaakt en kunnen wij dit helaas niet gratis aanbieden.Als je fysieke aanwezigheid bent zijn de kosten 35 EURO (inclusief lunch) en online aanwezigheid 10 EURO.

Reserveer alvast de volgende data en tijdstippen in jullie agenda! Wordt vervolgd na de zomer. Wij hebben er alvast zin in!

zaterdag 31 oktober 9.30 – 15.00 uur bestuurstraining Veenendaal
zaterdag 7 november 9.30 – 14.00 uur onderwerp volgt De Bult (Overijssel)
zaterdag 14 november 9.30 – 14.00 uur onderwerp volgt Soesterberg
zaterdag 21 novembe 9.30 – 14.00 uur onderwerp volgt Gilze-Rijen