De clubleden die er op 23 november 2017 bij waren kunnen het beamen: het was een geweldige avond, met 16 tafels waaronder 4 van onze club met leden en familie en vrienden en verder Rotary, Kiwani, ondernemers, D66, Leefbaar Rotterdam, SI club Alphen aan den Rijn, kortom een gezellig gemengd en erg enthousiast publiek. Twee Rotterdamse Soroptimisten hadden zomaar een tafel gedoneerd en daarvoor hadden wij de meesters en juffen van Bergkristal, onze leesschool, uitgenodigd.

De pub-quizmaster wist er goed de stemming in te brengen en dat er een tafel was, jawel onze zusjes uit Alphen, die het moest ontgelden was erg hilarisch. Nog nooit hebben wij op een Soroptimist avond zo gelachen, werd er gezegd.

Elders op deze website vind je het commentaar van Sjanie de Geus, eigenaar van restaurant de Watergeus in Nieuwkoop, lid van club Alphen aan den Rijn en dat er in haar behalve een klasse kok ook een goede schrijver zit kun je zelf lezen.

De tafel van Irene vdA werd nr 1 en de tafel van Froukje nr. 2 !!! De totale netto opbrengst van deze avond kwam op € 1500,- en samen met de statiegeld actie van mijzelf € 380,- zitten wij nu op bijna € 1900,- voor de School for Justice. Al met al een heel mooi bedrag en dat we een beetje trots zijn op allen die dit mogelijk maakten spreekt voor zich.

Omdat er tot nu toe geen verslagje van is gedaan en vooral het verhaal van Sjanie erg leuk is wilde ik dit nog even melden.

 

Hartelijke groet

Tjally, ook namens Froukje, Josien, Renalda, Irene vd A., Daniëlle, Ursila, Nicoline.

 

2017 11 23 pubquiz poedelprijs.jpgDe poedelprijs ging naar club Alphen aan den Rijn

 

2017 11 23 pubquiz eerste prijs.jpgDe eerste prijs ging naar het team van Irene.
2017 11 23 pubquiz tweede prijs.jpgDe tweede prijs ging naar het team van Froukje
IMG-20180117-WA0000.jpgIn de clubbijeenkomst van 17 januari werd het eindresultaat bekend gemaakt