Topvrouw Nienke Feenstra en de wet tegen seksueel geweld.

Nienke Feenstra portret.jpg

Nienke is pastpresident. was politieofficier en heeft o.a. het Europese Politievrouwen Netwerk opgericht. Ze is thuis in het aangifteproces bij seksuele delicten. Ze heeft zich nu verdiept in het wetsvoorstel voor seksuele delicten.

 

Lees meer ...

 

 

 

 

 

 

 

Het blauwe hart van Riksta Zwart

Riksta__4.jpg

Riksta is lid van club Zwolle en directeur van Waterbedrijf Groningen. Riksta: ‘het bedrijf is maatschappelijk  betrokken, met de annotatie ‘ondernemende nuts’: ‘iedereen ziet een waterbedrijf als een nutsvoorziening, met een product ten algemene nutte maar ook zonder concurrentie. Daar waar je woont bepaalt van wie je je water krijgt. Een energieleverancier heeft concurrentie. Als nutsbedrijf hebben wij de ambitie dat wanneer de klant toch kon kiezen, ze ons zouden kiezen. Naast drinkwater zijn we ook actief op het vlak van industriewater en op het vlak van energie en water’.

Lees meer ....

 

 

 

 

 

Marry de Gaay Fortman stimuleert vrouwen de top te bereiken

Marry de Gaay Fortman.jpg

Richt de Unie zich al jaren op de verbetering van de positie van vrouwen elders, het is nu tijd dat Soroptimisten actief gaan worden om hun eigen positie in de maatschappij te verbeteren. En dan met name hun positie aan de top. Bijzonder actief op dit gebied is mr Marry de Gaay Fortman.

Lees verder...

 

 

Topvrouw Nicoly Vermeulen

Nicoly Vermeulen.jpg

Nicoly Vermeulen (club Haarlem-Kennemerland) is vicepresident van de TU Delft en verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Nicoly: “Het is meer dan een full-time baan met vele uitdagingen. We zullen de komende jaren veel gaan bouwen, renoveren en afstoten.

 

Lees verder .....

 

 

 

Ingeborg Mijling, topvrouw bij Philips.

Ingeborg Mijling-0046.jpg

Ik heb geleerd me snel aan nieuwe situaties aan te passen, te bedenken wat daarin nodig is en dat te vertalen naar praktische stappen.

Lees verder....