Wij zetten ons in voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen (meisjes)  op regionaal, landelijk en internationaal niveau.
Recent hebben wij aan de volgende projecten, stichtingen een financiële ondersteuning gegeven:

  •         Linda Foundation
  •         AMREF Flying Docters
  •         Centrum tegen Seksueel Geweld, regio Amsterdam/Amstelland. 
  •         Thamenthuis in De Kwakel.  
  •         Stichting 4life
  •         Stichting Johannes Hospitium in Wilnis.  

Daarnaast ondersteunen wij de projecten  van de internationale Soroptimistclub, zoals  Back to School, Free a Girl en My Book Buddy.
Dit alles doen wij d.m.v. het organiseren van grote en kleine activiteiten/acties.

___________________________________________________________________________________________________________

Ladies Golfdag 2018

Zaterdag 25 augustus 2018 vond onze 6e Ladies Golfdag op Golfpark Wilnis plaats. De dames van Soroptimistclub Uithoorn/De Ronde Venen konden een cheque van €19.000,- overhandigen aan Linda Foundation en AMREF Flying Docters.

 

De golfsters liepen een Texas Scramble over 9 holes en werden op de holes door een sponsor gefêteerd op een hapje en/of drankje. De clinic-ers kregen onder leiding van 3 Pro's les in de beginselen van het golfen. Ondanks het wisselende weer was iedereen even enthousiast. Na afloop stond er, voorafgaand aan het diner, voor iedereen een glas champagne met bijpassend hapje klaar. Tijdens het diner was er een modeshow met aansluitend een loterij met fantastische prijzen. Ook weer gesponsord door vele bedrijven uit de regio. Voor de holehouders was er een aangeklede borrel. En tijdens deze borrel werd er voor het eerst een veiling gehouden. Dit heeft mede geresulteerd in een fantastische opbrengst voor onze goede doelen. Alle deelnemers en sponsoren hebben er aan bijgedragen dat wij een geweldige opbrengst van €19.000,- hebben gerealiseerd.

De 7e editie van de Ladies Golfdag vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2019.

Voor meer informatie stuur een email naar:

ladiesgolfdagwilnis@gmail.com

________________________________________________________________________________________________________________

banner golf 16.jpg

Lustrum Ladies Golfdag 2017

Het 1LUSTRUM LADIES GOLFDAG SOROPTIMISTCLUB URV levert €14.000 op voor Thamer Thuis en het Johannes Hospitium

Zaterdag 26 augustus heeft de Soroptimistclub Uithoorn/De Ronde Venen voor de 5e keer hun Ladies Golfdag georganiseerd op Golfpark Wilnis. Om 12:00 uur gingen er 22 flights van start met de gunshotwedstrijd en om 13:00 uur was er voor de andere deelnemende dames een clinic verzorgd door Golf Academy Wilnis.

Na de sportieve activiteiten konden de dames op het terras, uitkijkende over de golfbaan, genieten van een heerlijke High Wine verzorgd door het restaurant van Golfpark Wilnis. Tijdens de High Wine was er een wervelende modeshow verzorgd door JAMIE JOELLE uit Abcoude en werd er een loterij gehouden waarbij spetterende prijzen te winnen waren.

Het was een groot succes wat mede mogelijk is gemaakt door de vele sponsoren die de dames voorzagen van een hapje of een drankje. En ook hadden vele plaatselijke ondernemingen prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij.

De opbrengst van deze dag is een bedrag van maar liefst €14.000 bestemd voor Stichting Thamer Thuis in De Kwakel en het Johannes Hospitium in De Ronde Venen. Beiden hospices bieden hoogwaardige zorg aan mensen die niet lang meer te leven hebben. Voor meer info kunt u kijken op Thamer Thuis en op Johannes Hospitium.