banner golf 16.jpg
Heerlijk een dagje golfen: 9 holes scramble wedstrijd  of een clinic.

Lustrum ladies Golfdag 2017

Het 1LUSTRUM LADIES GOLFDAG SOROPTIMISTCLUB URV levert €14.000 op voor Thamer Thuis en het Johannes Hospitium

Zaterdag 26 augustus heeft de Soroptimistclub Uithoorn/De Ronde Venen voor de 5e keer hun Ladies Golfdag georganiseerd op Golfpark Wilnis. Om 12:00 uur gingen er 22 flights van start met de gunshotwedstrijd en om 13:00 uur was er voor de andere deelnemende dames een clinic verzorgd door Golf Academy Wilnis.

Na de sportieve activiteiten konden de dames op het terras, uitkijkende over de golfbaan, genieten van een heerlijke High Wine verzorgd door het restaurant van Golfpark Wilnis. Tijdens de High Wine was er een wervelende modeshow verzorgd door JAMIE JOELLE uit Abcoude en werd er een loterij gehouden waarbij spetterende prijzen te winnen waren.

Het was een groot succes wat mede mogelijk is gemaakt door de vele sponsoren die de dames voorzagen van een hapje of een drankje. En ook hadden vele plaatselijke ondernemingen prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij.

De opbrengst van deze dag is een bedrag van maar liefst €14.000 bestemd voor Stichting Thamer Thuis in De Kwakel en het Johannes Hospitium in De Ronde Venen. Beiden hospices bieden hoogwaardige zorg aan mensen die niet lang meer te leven hebben. Voor meer info kunt u kijken op Thamer Thuis en op Johannes Hospitium.