20140607-FF9Q3879.jpg

Soroptimisten vormen een groot professioneel internationaal vrouwennetwerk. Als Soroptimist ben je lid van een club en word je één van de nu 80.000 leden die zich met raad en daad inzetten voor vrouwen en meisjes wereldwijd!

De kracht van de Soroptimisten zit hem in hun wijdverspreid netwerk en in de goede onderlinge contacten. In elk land, elk dorp kunnen de Soroptimisten projecten opzetten die niet alleen door lokale clubs worden gedragen, maar ook wereldwijd worden ondersteund. De unieke combinatie van lokale aanwezigheid en kennis met internationale ondersteuning maakt het Soroptimisme zo sterk, waardoor de projecten ook zo succesvol kunnen zijn.

In Nederland zijn wij verenigd in meer dan 100 lokale clubs. Wij komen maandelijks bij elkaar, organiseren evenementen en stellen ons professionele netwerk open voor elkaar en voor het goede doel. Soroptimisten in actie ondersteunen op allerlei manieren actief lokale, nationale en internationale goede doelen doormiddel van fondsenwervende activiteiten of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Samen met 80.000 vrouwen in 133 landen focussen Soroptimisten zich de komende jaren op Gender Equality binnen de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN.

Beroepenmarkt 10 mei 2017 banner.jpg

Wij komen maandelijks bij elkaar, organiseren evenementen en stellen ons professionele netwerk voor elkaar open. 

Kijk onder Goede doelen en In Actie welke activiteiten wij uitvoeren om geld te genereren.